Er du vår nye personlige trener?


Kraft ligger i Vestby kommune som er en av landets raskeste voksende kommuner – både når det kommer til antall innbyggere og nye arbeidsplasser.

Kraft ligger i underetasjen på Vestbytorget senter. Dette er et lite senter med et relativt bredt helsetilbud i form av flere fastleger, tannleger, hudpleie- og skjønhetssalong. Senteret ligger sentralt midt i Vestby.

Kraft tilbyr per i dag variert styrke- og kondisjonstrening på nye og moderne maskiner. Vi har ca 600m2 lokaler på én flate. Vi har relativt mye utstyr for funksjonell trening, med eget området tilrettelagt for PT. I tillegg har vi en linje med frivektsutstyr, en linje med maskiner med vektplater samt kondisjonsavdeling med tredemøller, elipsemaskiner, romaskiner, sykler og steppmaskiner. Vi har også noen spinningsykler.

Det finnes noe ledig plass til eventuelle nye konsepter.

Hvem trener på Kraft?

Kraft har medlemmer i alle aldre. Det er ca 50/50 med kvinner og menn. Alle disse er ulike individer, med individuelle behov, – men de har noen fellestrekk: De er en fantastisk samling treningsglade og ivrige mennesker. De trener på Kraft, løper i skog og mark, går på ski og til bens, de sykler, klatrer, svømmer, kiter, går på fjellet mm.

Vi er helt sikker på at vi har landets beste medlemsbase!

Hvem er du?

Du har stor interesse for fysisk aktivitet, og liker å omgås mennesker. Om aktiviteten kun er på et treningssenter er dette helt greit – om du i tillegg er friluftsmenneske er det et pluss for Kraft. Vi er opptatt av å kunne gi et bredt tilbud innen treningsveiledning til våre kunder. Vi ønsker derfor PT og treningsveiledere i alderen 16 til 100 år med ulik kompetanse. Du må evne å motivere andre og skape treningsglede og økt kunnskap hos våre medlemmer.

Vi søker personer som i felleskap kan løfte senteret videre fra der det er nå. Vi ønsker stabile og langsiktige medarbeidere.


Vi tilbyr kanskje bransjens beste vilkår:

✔Du betaler ingenting til oss for å bruke senteret.

✔Du priser og beholder alt salg av PT-timer selv.

✔Full frihet til å jobbe når du selv ønsker


Høres dette ut som sjansen du har ventet på gleder vi oss til å høre fra deg! Send oss litt informasjon om deg selv på epost: post@krafttrening.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Kraft Trening

Finn medlemskapet som passer for deg!

Bli medlem